Domain

Domain yani Alan Adı, sitenizin internetteki adresi olarak en kısa zamanda tescil edilmesi gereken en önemli olgulardan biridir. Alan adı kaydı web sitenize insanların ulaşması için kullanılacak olan isimdir. Alan adınızı hemen tescil ettirmezseniz başka kullanıcılar tescil ederek kullanabilirler. com, net. org gibi uluslararası domainler de isim tescili sırasında hiç bir belge istenmemektedir. Herkes boş olan bir ismi bir kaç dakika içinde kendi adına tescil ettirebilmektedir. Yani alan adlarında her zaman ilk gelen alır sistemi vardır. Ancak .tr uzantılı alan adları sadece belgelerle verilmektedir. (Gerekli Belgeler İçin Tıklayın) İnternet dünyasında yerinizi almak için, firmanızı ya da isminizi hala tescil ettirmediyseniz acele etmelisiniz. Almak istediğiniz alan adını Domain Sorgulama sayfamızdan kontrol edebilir ve tescil işlemi için bize hemen talimat verebilirsiniz. Alan adınız sizin üzerinize kayıt edilecek ve kontrolü bizim tarafımızdan yapılacaktır.

Btgrup; .com, .net, .org uzantılı alan adını sizin adınıza tescil ediyor. İsminizin başkası tarafından alınmasını istemiyorsanız acele edin. Site yaptırmasanız bile alan adınız sizin adınıza kayıtlı kalsın.

Kurulusunuz ya da kendiniz için bir Web sitesi yaptırmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken alan adınızı tescil etmektir. Alan adı tecilini İnternetim olarak sizin adınızı biz yapıyoruz. Domain yönlendirme hizmeti Alan adı uzantıları olan com ve .com.tr uzantıları arasında erişebilirlik açısından hiç bir fark bulunmamaktadır. Sadece .tr uzantısı bu alan adinin Türkiye'den olduğunu gösterir. Türkiye'nin Internet üzerindeki alan adı kodu .tr 'dir. Özellikle birçok firma hem .com hem de .com.tr uzantılı alan adlarını tescil etmektedirler. Bu iki alan adi arasında sadece fiyat farkı bulunmaktadır. tr uzantılı alan adları ODTÜ tarafından verilmektedir ve bunun için firmaya ait belgeler istenmektedir.

 

Web Tasarım Domain Hosting Sanal Tur BtGrup Bilgi Teknolojileri Ana Sayfa       Hızlı EriÅŸim      Bilgi Ä°stek      Ä°letiÅŸim
Copyright © 2013 Btgrup.Com - Tüm Hakları Saklıdır (Telefon: 0332 238 70 78)